Accommodatie

Onbekend

Basis: Justin Schipper ; Kristian Maurits; Niels vd Horst; Zidane Lo Kioeng Shioe; Jesse Bouman; Guido Peelen, Rick Kleinjan; Nick Pique; Remco Breevoort; Nick de Bruin;Brett den Uijl

Wissels: Mitchell Speksnijder, Tristan van Dijk; Vincent vd Horst;Jeffrey de Snayer

Na 2 nederlagen na de winterstop vandaag de tijd om ons te revancheren voor de zeer geflatteerde thuis nederlaag tegen Abbenbroek.
Vandaag wel helaas zonder de geblesseerden Mike, Bart en Milan .

In de 1e helft zien we een regelmatig ver inzakkend Abbenbroek waardoor Pernis veel in balbezit is maar tot de 20e minuut resulteert dit alleen maar in zeer veel rommelig middenveldspel zonder dat hier direct kansen uit ontstaan.
In de 25e minuut volgt er dan een rush van Guido aan de linkerkant die via een speler van Abbenbroek over de keeper bij de 2e paal komt maar helaas weten wij niet te scoren uit de scrimmage die ontstaat. We krijgen ook een aantal corners die niet het gewenste resultaat oplevert. Grootste kans is een vrije trap die door Nick fraai over de muur heen wordt geschoten maar helaas ook op de lat.

Abbenbroek beperkt zich tot het wachten op een foutje op het middenveld van Pernis om via de counter gevaarlijk te worden , uit een van deze counters schiet een speler ( bewust ??? ) op de goal en de bal zeilt over Justin heen maar gelukkig valt de bal op de lat en wordt hij daarna weggewerkt. Dit is het sein voor Abbenbroek om wat meer druk te zetten wat leidt tot enkele corners die wel dreigend zijn maar ook niet leiden tot een doelpunt rust derhalve 0-0.

Direct na de rust kent de scheidsrechter op dubieuze gronden een vrije trap toe aan Abbenbroek op een meter of 25 van de goal. De bal wordt laag maar niet echt hard ingeschoten maar helaas verkijkt Justin zich hier volledig op en eindigt de bal achter hem in het net 1-0.

De wedstrijd wordt er hierna niet beter op maar er ontstaat wel steeds meer ruimte op het middenveld. Tristan wordt ingebracht voor Nick en we gaan steeds meer spelen met 3 man achterin.
Na 20 minuten is er een onoverzichtelijke situatie voor de goal van Abbenbroek en valt de bal op de zestien ineens voor de voeten van Niels die beheerst de 1-1 in het verlaten doel schuift.

Hierna is Pernis de bovenliggende partij maar zijn we ook zeer slordig in het uitspelen bij de ruimte die ontstaat op het middenveld. Omdat we met 3 man achterin spelen ontstaat er natuurlijk ook ruimte voor de spitsen van Abbenbroek die ook een aantal keren dreigend voor de goal verschijnen.

De grootste kans is echter voor Pernis nadat Zidane al slalommend de vrijstaande Remco weet te bereiken die alleen voor de keeper deze helaas deze niet weet te passeren.

Dit is inmiddels de 3e week op een rij waarin we in de laatste minuten een grote kans krijgen maar deze niet weten te benutten en dus veel punten laten liggen.