Sportlaan 1
3141XN
MAASSLUIS
tel. 010-7611892

Laat in de middag stond de laatste wedstrijd van het seizoen op de planning tegen de directe concurrent VDL uit Maassluis.
Pernis had genoeg aan een gelijkspel terwijl VDL zou moeten winnen.
De sfeer was gezellig maar met een gezonde spanning bij het in grote getale aanwezige publiek (wel zo’n 175 man hè Jacco) èn de spelers. Deze spanning leek ook in het spel te gaan zitten want dit was niet wat het elftal normaal liet zien.

Momenten met slordig spel en kansen die niet werden afgemaakt maar gelukkig was de keeper op dreef met een aantal geweldige reddingen. Met een 0-0 stand werd de rust ingegaan. Rond de 85e minuut kon VDL dan toch scoren uit een vrije trap en leek het voor Pernis een verloren strijd maar met elkaar werden de schouders eronder gezet en moest het gewoon gaan gebeuren.

De ontlading was dan ook enorm toen rond de 93e minuut de hoekschop werd binnengekopt in het doel van VDL.
Daarna leek het nog eindeloos te duren voordat het laatste fluitsignaal klonk, er waren n.l. een flink aantal blessurebehandelingen geweest dus er kwam nogal wat tijd bij.
Maar toen……….wederom kampioen!! ( JO19 voor de 4e keer op rij)

Zo verdiend als team na een geweldig seizoen, klasse!!!