Basis:
Jeffrey Meijboom; Melvin van Eijk, Izak Lavooij, Quincy de Lobel, Damian de Jong, Jari Damen; Mike Witte; Bart van der Steen; Gino Blom; Jesse Bouman en Zidane Lo Kioeng Shioe

Wisselspelers:
Marvin Fernandez Iglesias; Brett den Uijl; Bart Gerlag en Ari Pauletta.

Ten opzichte van verleden week weer een andere opstelling maar nu met het voordeel dat we al in minuut 1 op voorsprong komen middels een doelpunt van Quincy. Lekker begin onder koude omstandigheden.
Volgende aanval keurig opgezet via rechts en aan het einde helaas te zacht ingeschoten door Mike. Pernis begint goed met verzorgd spel.
O.V.V. tracht middels lange halen snel het veld over te steken het geen af en toe gevaarlijk lijkt maar steeds kundig wordt verwerkt.
Na bijna een half uur spelen een hoekschop welke rakelings over gekopt wordt. In deze fase worden we iets meer achteruit gedwongen. Een vrije trap wordt door Jeff met enige moeite over zijn doel gewerkt.

Tien minuten voor de rust een vrije trap voor Pernis in de muur geschoten door Mike. Uit de aanval hierna van O.V.V. volgt een voorzet van rechts die bij de eerste paal goed geblokt wordt door Melvin die hiermee nog de 1-1 voorkomt welke kort hierna wel valt na een aanval door het midden. Wat hierna gebeurt slaat nergens op maar gelukkig volstaat de oplossing van de goed leidende scheidsrechter met beide kemphanen een gele kaart te tonen. Aan onze kant voor Quincy.
We gaan rusten met een gelijke stand, 1-1.

De tweede helft ongewijzigd begonnen en al snel een vrije trap voor de gasten uit Oostvoorne welke hard over het doel verdwijnt. Slechts 1 minuut later wederom een vrije trap die door Jeff over zijn doel wordt getikt.
Na een klein kwartiertje in de tweede helft komt de voorzet van Mike net iets te scherp bij de tweede paal voor Quincy. Intussen is Ary in de ploeg gekomen voor Damian. Het is positief om te zien dat beide ploegen vol gaan voor een overwinning en dat ze hierbij niet voor elkaar onder doen.
Er volgt een goed schot in de benedenhoek door O.V.V. Die door Jeff prima onschadelijk wordt gemaakt.

Izak krijgt nog geel voor een overtreding ter voorkoming van een snelle uitval. Jesse Bouman, moe gestreden, wordt in de 30e minuut afgelost door Brett den Uijl.
Na 35 minuten komt een schot op de paal bij Jeff maar in het vervolg hiervan wordt bij de eerste paal alsnog de 1-2 gemaakt. Ook Melvin pakt nog een gele kaart uit frustratie.
Laatste wissel voor Pernis waarbij Jari het veld verlaat voor Bart Gerlag. We eindigen met nog een gele kaart voor Bart en een 1-2 stand.