vv Pernis 2 - vv Rozenburg 2

3 februari 2014 11:00

Vandaag stond Rozenburg 3 op het programma.

Uit werd het een moeizame 2-3 overwinning in de slotminuut dus we waren gewaarschuwd.
Bij winst was ook de 2e periode binnen dus een leuk affiche.

Er waren weer diverse mensen afwezig door school, blessures en weekendjes weg.

Gelukkig kon Melvin vrij nemen van het werk en na een droevige week is hij gelukkig toch komen voetballen.
We wilden hem daarom ook belonen met 3 punten.

11.Leo

Vanaf het begin was gelijk duidelijk dat Rozenburg niet wilde mee werken aan een leuke pot voetbal. Ze hielden zich alleen bezig met verdedigen en met heel veel mensen achter de bal.
Dit maakte het aanzicht voor het publiek niet leuker.

Na een paar dubieuze corners was het eindelijk raak, Edson krulde de bal bij de 2e paal en topscorer Marvin kon ongehinderd binnen koppen. De verdiende voorsprong was er en hadden verwacht dat Rozenburg nu wat meer op de aanval ging spelen.
Dit was een loze gedachte want ze bleven achteruit lopen met veel man. Na nog een schot van Leo op de lat was het rust.

Na een donderspeech van Johan werd een stuk feller aan de 2e helft begonnen.

Na een minuut of 5 was het Arne die een schitterende steekbal gaf op Marvin die terug legde op de inkomende Leo en die kon de 2-0 binnen schuiven.
De buit was binnen en de bloemen konden klaar gezet worden.

Na een mooie pass van Arne was het Edson die alleen op de keeper af kon en beheerst afrondde.

Guy viel in voor Arne en na een goede pass van Kraay kon Guy met zijn 1e bal contact gelijk op een manier de bal over de keeper lobben en de eindstand op het bord zetten.

De champagne werd ontkurkt en de bloemen werden gegeven door Marcel Kommerkamp en nieuwe voorzitter Jaco vd Kamp.

Wil bij deze het bestuur nog hartelijk bedanken voor de bloemen ,kratjes bier en de bitter garnituur. Erg attent en fijn om te weten dat de 2e groep wel degelijk in de gaten wordt gehouden.

Rest mij nog om Patrick Schenk te bedanken die wissel wou komen zitten bij ons en dan gaan we op naar de volgende wedstrijd.