VV Pernis

Agenda Algemene Ledenvergadering 29 oktober

14 oktober 19:15  Graag nodigen we alle leden uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) op vrijdag 29 oktober bij ons in de kantine op Sportpark Pernis.meer »

Verslag VV Pernis 1 - De Egelantier Boys 1

10 oktober 11:15  Na een zwaar bevochten overwinning op SVV en een terechte nederlaag bij PPSC vandaag al weer de 2e thuiswedstrijd tegen E.B. op een weer gezellig gevuld Sportpark Pernis. We spelen vandaag met de wedstrijdbal gesponsord door Gebr de Jongh.meer »

Verslag PPSC 1 - VV Pernis 1

3 oktober 11:45  Na een mooie start van de competitie tegen S.V.V. wederom een tegenstander uit het Schiedamse. Voor Pernis ook een onbekende ploeg zoals we er nog veel zullen tegenkomen.meer »

Verslag VV Pernis 1 - SVV 1

26 september 11:30  Op 10 oktober 2020 was het al weer dat wij onze laatste competitiewedstrijd speelden tegen GOZ. En gelukkig is het vandaag weer zover dat we weer voor het echie mogen gaan spelen. Op ons complex wat er steeds fraaier uit gaat zien met de inmiddels in gebruik genomen nieuwe kleedkamers en de nieuwe bestuurskamer. meer »

Kantine regelgeving vanaf 25 september 2021 ivm COVID

24 september 22:15  Beste leden en bezoekers Graag willen wij u hierbij nogmaals attenderen op de gewijzigde “COVID “ regelgeving v.w.b. het verblijf in de kantines. meer »

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!