Verslag van de apotheose 1e elftal seizoen 2021-2022

Verslag van de apotheose 1e elftal seizoen 2021-2022

5 juni 2022 13:15


Helaas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! het heeft niet zo mogen zijn

Na vorige week was het 1e elftal uitgespeeld en waren we afhankelijk maar toch nog wel hoopvol dat Hermes DVS en Maense hun sportieve plicht zouden vervullen tegen onze concurrenten voor degradatie SVV en Egelantier Boys.

Zelf gingen we samen met een aantal spelers geïnteresseerd kijken bij Hermes - SVV en daar konden we bij de rust al constateren dat Hermes meer dan zijn sportieve plicht vervulde en reeds met 3-0 voor stond en dat uiteindelijk 4-1 de einduitslag werd e.e.a. dus in het voordeel van Pernis.

We hoorden echter in de rust dat de stand bij Maense – EB 1-1 was en dat was dus niet voldoende want EB moest verliezen want anders zou degradatie voor Pernis toch alsnog een feit zijn.
Er was nog wel een helft te gaan dus er kon nog wel van alles gebeuren maar helaas scoorde EB nog de 1-2 en is het doek toch gevallen voor Pernis 1.

Volgend seizoen nieuwe kansen om direct te trachten weer terug te keren in de 4e klasse, tis niet anders mannen rug rechten en met zijn allen laten zien dat we dit seizoen snel willen vergeten.

Om toch ook positief af te sluiten :
Terugkomend op het complex waren de mannen van het 4e net terug van een rit op de platte kar door het dorp om het door hun behaalde kampioenschap te vieren en zij zetten dit feest ook door in de kantine …. Mannen vanaf hier ook nog hartstikke gefeliciteerd mat het kampioenschap en ook wil ik hierbij de O-19  nog feliciteren met hun behaalde kampioenschap vorige week , klasse gedaan spelers en begeleiding.

Nogmaals vanaf hier dank aan alle supporters die dit jaar het team ook weer ondersteund hebben en wij wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie allemaal graag weer terug in het nieuwe hopelijk succesvoller seizoen.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!